Richte
Westerman

Locatie: Groningen
Doet: events/organisatie en muziek/audio

Ola! Richte hier. Van oorsprong muzikant en producer, maar nu vanuit de liefde voor live-muziek vooral actief als projectleider en evenementenorganisator in de culturele sector. Zo probeer ik de in/uitstroom van muziek uit Groningen te bevorderen als projectleider van GRONDSLAG, Grunnsonic en Skills & Knowledge bij POPgroningen en probeer ik de nieuwste muziek naar Groningen te halen als coördinator van Popronde Groningen. Daarnaast ben ik actief als producent/productieleider bij diverse festivals en instanties in Nederland. Denk hierbij aan ESNS, Grasnapolsky, Noorderzon en VRIJDAG. Ben je bezig met een evenement en wil je hier eens over brainstormen? Laten we bellen!

image

Producent Hit The North & Noord in VRIJDAG bij ESNS

Als producent Hit The North & NOORD in VRIJDAG was ik verantwoordelijk voor het noordelijke showcase, conferentie- en zijprogramma tijdens ESNS 2023.

Externe link arrow_forward
image

Producent Bungalowpark bij Grasnapolsky

Tijdens Grasnapolsky 2023 was ik verantwoordelijk voor de productie van het bungalowpark, waar een groot deel van de festivalbezoekers sliep. Naast dat ik als een soort hotelier verantwoordelijk was voor de indeling van het bungalowpark, hield ik me bezig met de incheck en het zijprogramma van het festival op het bungalowpark.

Externe link arrow_forward
image

Projectleider GRONDSLAG, Grunnsonic en Skills & Knowledge bij POPgroningen

Bij POPgroningen ben ik verantwoordelijk voor de projecten die het jaar rond lopen. Zo heb ik de opzet van coachingstraject GRONDSLAG vernieuwd en ben ik verantwoordelijk voor het programma en de productie van Grunnsonic, de staalkaart van Gronings muzikaal talent tijdens en in samenwerking met ESNS.

Externe link arrow_forward