Rik
Bakker

Locatie: Drenthe
Doet: design

Ik ben Rik en ik geef vorm aan verhalen. Een goed verhaal verdient een passende vorm. Daarom is het belangrijk dat ik goed naar jouw verhaal luister. Samen bepalen we aan wie en hoe jouw verhaal verteld gaat worden. Dat werk ik visueel voor je uit samen met mijn creatieve collega's. De lijntjes houden we kort.

image

Visuele identiteit Olfert Molenhuis

Een visuele identiteit voor Olfert Molenhuis | Psychomotorisch Therapeut. Stevig, energiek en optimisme door heldere vormgeving en fotografie.

Externe link arrow_forward
image

Jij bent mij er eendje

Eendje bestaat uit zo’n 50 illustraties van allerlei soorten eenden. Gedrukt op een (ansicht)kaart, poster, spel of fietskleding. Met dit project reduceer ik de karakteristieke visuele eigenschappen van iedere soort naar een geometrische vorm. Ik vind eendjes geweldig en grafisch ontwerp fantastisch werk. Zo komen twee mooie werelden bij elkaar.

Externe link arrow_forward
image

Interreg A

Interreg A Deutschland – Nederland 2020 is een samenwerkingsprogramma langs de Nederlands/Duitse grens. Deze brochure geeft een impressie van het programma Deutschland-Nederland en toont projecten die op dit moment succesvol worden uitgevoerd.

Externe link arrow_forward