Ruben Bosch

Specialisaties →

Events en organisatie

Regio →

Drenthe

Ruben is een doorgewinterde organisator en is bekend met vele organisaties in (Noord-)Nederland. Vanuit artistieke basisgedachten werkt hij samen met verschillende opdrachtgevers naar een projectplan en realistische begroting. Van kleine theatervoorstellingen tot megalomane producties en van amateur tot geheel professioneel; Ruben helpt je. Ruben werkte in het verleden onder andere voor Het Houten Huis, Tryater, PeerGrouP, SKOFT&SKIEP, FestiValderAa, Bevrijdingsfestival Groningen, ESNS, Rijksuniversiteit Groningen, ASN Bank & BKB Campagnebureau. Hij loopt warm voor activiteiten die een nobel doel hebben om de wereld nog een beetje mooier en beter te maken. Nu werkt hij onder meer als algemeen directeur van het Leeuwarder festival Welcome to The Village. De gebruikte foto is gemaakt door Tom van Huisstede.

Welcome to The Village - Algemeen directeur (2019 - heden)

Burgemeester en eindverantwoordelijke voor het mooiste festival van Nederland.

Lustrum405 - Rijksuniversiteit Groningen (2019)

Productie van diverse grotere activiteiten en evenementen in het kader van het 405-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen.

SKOFT&SKIEP - Zakelijke leider (2018 - 2020)

Theatercollectief SKOFT&SKIEP (Aukje Schaafsma, Karel Hermans & Tatiana Pratley) zakelijk bijstaan voor een aantal voorstellingen in 2018 en 2019. De vertaling van artistiek naar projectplan met begroting, en deze dan samen tot uitvoer brengen.