Sanne de Jong

Specialisaties →

Events en organisatie + inspiratie en programma

Regio →

Groningen

Heyhoi! Mijn naam is Sanne en enthousiast, positief, sociaal en creatief zijn woorden die mij goed omschrijven. Je vind mij het liefst in de buitenlucht sportend met het zonnetje in mijn gezicht. Ik ben dol op actie en heb heb afgelopen jaar 3 weken vollop in acite mogen leven tijdens het seizoen van Hunted. En stiekem best een beetje trots want we hebben gewonnen! Dus, voor tips over vluchten kun je bij mij terecht ;) Daarnaast word ik ook blij van een heleboel andere dingen. Ik vind het belangrijk om dat te doen wat mij energie geeft dat is in ieder geval met mensen werken, buiten de lijntjes mag kleuren en creatief zijn. Vanuit mijn onderneming, Op Avontour organiseer ik activiteiten en evenementen voor alle doelgroepen, denk aan stadspuzzeltochten, (escaperoom)kinderfeestjes, shitzooibingo's, personeelsuitjes, kerstborrels etc. etc. Ik heb al vele activiteiten en evenementen georganiseerd en denk graag met je mee over een activiteit of evenement voor jou of je organisatie.

PaasAvontour

Tijdens Pasen organiseerde ik een Paasactiviteit in het Stadspark waarbij kinderen opzoek gingen naar houten eieren. Aan ieder ei zat een spel verbonden die kinderen samen met hun ouders konden gaan spelen.

Vrijgezellig Avontour

In samenwerking met Du Nord heb ik een stadswandeling gemaakt voor vrijgezellenfeestjes. De dames kunnen als start genieten van een heerlijke borrelplank met cocktail bij Du Nord waarna ze met een boekje de stad in gaan. Doormiddel van raadsels, vragen en opdrachten komen ze op de leukste plekjes van de stad en komen ze de gekste dingen van elkaar te weten.

Openingsactiviteit New York Pizza

Voor New York Pizza Leek die afgelopen zomer opende organiseerde ik een Leven Ganzenbord voor alle kinderen in het dorp. De kinderen konden samen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's spelen. Ze gingen met een dobbelsteen et hele dorp door en kregen onderweg allemaal vragen en opdrachten om te doen.