Sebastiaan van den Brink

Specialisaties →

Design + marketing en PR

Regio →

Groningen

Misschien ken je ze; van die informatiesponzen? Zo iemand ben ik. Graag doe ik een deep dive in jouw organisatie en/of onderwerp, én ik vat het graag samen in een kort en bondig verhaal. Creatieve regisseur van animaties (en soms video) met dik 200 animaties onder de riem. Illustrator, kaartenmaker en ontwerper. Daarnaast zijn kaarten en plattegronden mijn passie.

Nachtlenzen

Door NKL Contactlenzen (nu Menicon) werd ik gevraagd om een pakkende animatie te maken waarin uitgelegd wordt wat Nachtlenzen zijn.

Buskaart Groningen

Voor het OV-Bureau Groningen Drenthe mocht ik de officiële buskaart ontwikkelen voor Groningen Stad. Een schematische kaart (een soort metroplattegrond) van het volledige busnetwerk in Stad. Een epische klus waar ik als Groninger natuurlijk apetrots op ben. En er komt een nieuwe!

Voys

In 2011 (een jaar voordat het Google Drive logo werd getoond) ontwikkelde ik voor Voys hun huidige logo. Het proces leidde naar een v-vormig logo (van Voys, uiteraard) gemaakt uit een continue strip: Een möbius-strip. In deze staat het symbool voor een oneindige, ononderbroken verbinding. (Foto: Wietse Cats)