Sita
Rawie

Locatie: Groningen
Doet: events/organisatie en inspiratie/programma

image

Projectleider Hit the North i.o.v. ESNS

Hit the North is een platform voor de muzikale headliners van de toekomst. Een jaar lang volgen negen geselecteerde acts een divers programma met als doel: het ontwikkelen van een professionele carrière als muzikale act. Als projectleider (2018-heden) bedenk ik de programmalijnen, stuur ik het uitvoerende team aan, begeleid ik opkomende artiesten en hun coaches, beheer ik de begroting, spar ik met de partners, sta ik regelmatig voor de groep en zo nu en dan begeleid ik zelf ook een Q&A of meditatie tijdens het programma.

Externe link arrow_forward
image

Hospitality / Area Manager

Voor diverse festivals heb ik gewerkt als Hospitality en Area Manager. Hier was ik o.a. verantwoordelijk voor het samenstellen van het team, roostering, inkoop, communicatie tussen betrokken partijen en natuurlijk het op rolletjes laten verlopen van de uitvoering tijdens het evenement. Een greep uit mijn opdrachtgevers: Oerol, Terschelling Nacht van de Kunst en Kennis, Leiden Nacht van de Filosofie, Leeuwarden Oranjewoud Festival, Oranjewoud Welcome to The Village, Leeuwarden Popronde, Leeuwarden & Groningen

Externe link arrow_forward
image

Producent NITE / Noord Nederlands Toneel / Club Guy & Roni

Als producent voor NNT / Club Guy & Roni was ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van diverse culturele producties en tours. Enkele projecten die ik heb geproduceerd zijn: Swan Lake / Before After / Dear Winnie / Dronken Mensen / Poetic Disasters Club.

Externe link arrow_forward