Tom
Steffens

Locatie: Groningen
Doet: marketing/PR en inspiratie/programma

Naast oprichter van FitGaaf! (met tools om gezond opgroeien en opvoeden leuker en eerlijker te maken), help ik graag anderen bij het bouwen van creatieve concepten met sociale en duurzame impact. Dat doe ik als meedenker en -doener, coach of workshopleider. Of als presentator, moderator of jurylid bij innovatie- en startupprogramma's. Zie ook www.gaveimpactmaken.nl.

image

Nieuwbouw en uitbouw FitGaaf!

Met FitGaaf! heb ik een (door het RIVM) landelijk erkende leefstijlinterventie voor kinderen en ouders gebouwd. Om gezond opgroeien en opvoeden eerlijker en leuker te maken. Bij FitGaaf! geloven we in positieve bekrachtiging, structuur en plezier bij gezond opgroeien en opvoeden. We ondersteunen gezinnen met speelse, crossmedia concepten. Zoals een app met gezonde mini-games en een gave stickerposter met stickers voor dagelijks gezond eten, drinken, bewegen en slapen. Voor kinderen, en ouders/verzorgers. Kijk maar eens op www.fitgaaf.nl.

Externe link arrow_forward
image

Inspireren en coachen (beginnende) impactondernemers

Ik zet graag aan tot duurzame innovatie en ondernemerschap. Via workshops ‘ideation, concepting en prototyping’ tot coaching en presentaties binnen onderwijs- of ondernemersprogramma’s. Met focus op de creatieve fases van innovatie en ondernemerschap: design thinking, ideation, idee selectie en prototyping. Altijd met aandacht voor mens en milieu. Onder andere voor Windesheim Zwolle, VU Amsterdam, NHL Stenden, FutureProof, Venture Lab Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen.

Externe link arrow_forward
image

Toekomstdenker tijdens Overtomorrow

Samen met 25 andere creatives geselecteerd voor de eerste editie van OverTomorrow: “de hackathon waar creatieven, strategen en organisaties samenkomen om de toekomst te ontwerpen”. Verdeeld over twee dagen, met een leuk, creatief en inspirerend team gewerkt aan de challenge van de international social justice commission van het internationale Leger des Heils. Samenvatting van onze ‘Intergenerational Sisterhood’- toekomstvisie: “In 2024 no woman stands alone. In 2074 no human stands alone. In 2124 no lifeform stands alone.”

Externe link arrow_forward