Tomislav
Ristic

Locatie: Drenthe
Doet: design en marketing/PR

Tomi creeert vuur in het hart van mensen Hij maakt met zijn autistische perfectionisme brutale aanpak en out of the box mindset magische (digitale) ervaringen voor jouw project product of business Hij staat niet tegenover je maar naast je op zowel strategisch als praktisch niveau om met jouw webdesign marketing of branding echt impact maken bij de mens

image

SocialBlox - A Privacy First Social Media Platorm.

SocialBlox is een privacy first social media platform met een missie om de lijn tussen online en offline te vervagen. Tomi’s rol in het project was het strategisch meedenken en ontwikkelen van een mega knallende branding dat opvalt in een drukke blockchain wereld en dit laten zien door middel van een vooruitstrevend website concept.

image

DE MEGA MACHTIGE ZOEKMACHINE - Concept Ontwikkeling & Development

De mega-machtige-zoekmachine van de mega-machtige-Growing-Emmen-community is een platform dat het eenvoudig maakt om in een ondernemers community waar niet iedereen elkaar kent toch de juiste expertises te kunnen vinden. Tomi’s rol was het neerzetten van een herkenbaar website-concept en het ontwikkelen hiervan.

image

JJAB! (Jeugd Juridisch Advies Bureau) - Concept Ontwikkeling & Development

JJAB is een juridisch adviesbureau voor en door jongeren dat op zoek was naar een manier om jongeren op een toegankelijke manier te bereiken door het gebruiken van hun eigen taal om de juridische sleur dat heerst te doorbreken. Tomi’s rol was het ontwikkelen van het strategisch concept voor JJAB! door in gesprek te gaan met de jongeren zelf, het vormgeven van de huisstijl en het bouwen van de website.