Tomm
Velthuis

Locatie: Groningen
Doet: design

Tomm Velthuis = performgever > iemand die een verhaal vertaalt naar vorm. Ik help graag bij het vertellen van jouw verhaal, maar dan met minder woorden en meer te zien.

image

What's in it Show

In samenwerking met een campagne bureau ontwerp ik een spelshow voor de Dutch Design Week. Geen gesjok langs honderden standjes met mooie dingen.. Nee, gezoekers werden ongevraagd deelnemer in een live spelshow met glitterpak en prikkelende vragen. Op een dynamisch manier werd het verhaal van onze klant over het voetlicht brachten. Informatief én speels, het bleek een effectieve combi!

Externe link arrow_forward
image

Maatwerk Keukens

In samenwerking met goede vriend en collega Bram Oosterhuis maak ik al ruim 5 jaar prachtige maatwerk keukens. Van het ruimte concept tot en met de uitvoering en het plaatsen. Telkens anders, telkens fris van uitstraling en in nauwe samenwerking met het huis en de mensen die er wonen.

Externe link arrow_forward
image

BOLD

Een familie van stalen meubels. Zwaar en kleurrijk. Ontworpen in opdracht van mezelf, maar wel het type opdracht wat ik graag voor jou zou doen. Elegante en slimme oplossingen verzinnen voor ruimtelijke vraagstukken. Hier gaat m'n hart sneller van kloppen..

Externe link arrow_forward