Vàlerie
Valk

Locatie: Friesland
Doet: foto/video en design

Van online campagnes tot animaties van videocontent tot drukwerk Vàlerie Valk creëert een unieke smoel voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe dynamischer het werk hoe leuker. Het liefst combineert Vàlerie verschillende visuele disciplines binnen een opdracht om zo tot een veelzijdig en samenhangend geheel te komen. Ze is in staat om hapklare briefings snel te vertalen naar een uiting maar levert met minstens zoveel plezier zelf creatieve input. Met Vàlerie haal je een humoristische flexibele en doortastende vormgever in huis.

image

Oerol - Vormgever

Oerol is een 10-daags festival op Terschelling in juni, met theater, dans, muziek en kunst. Voor Oerol maakt Vàlerie sinds 2020 alle online en offline visuele content. Van festivalbandjes tot banners, van animaties tot drukwerk.

Externe link arrow_forward
image

ESNS - Videoanimator

Eurosonic/Noorderslag (ESNS) is Europa’s grootste conferentie- en showcasefestival voor en over Europese muziek. Vàlerie maakte in 2022 onder andere de lower thirds en bumpers voor videocontent van ESNS en editte livesessies voor de VPRO, in opdracht van ESNS.

Externe link arrow_forward
image

GGD Fryslân - Vormgever

Voor de vaccinatielocaties van GGD Fryslân gaf Vàlerie tijdens de coronacrisis (2020-2022) alle signing vorm, waaronder wandborden, posters en roll-up banners. Ook ontwierp ze de bedrukking van de vaccinatiebus en maakte ze veel verslagen en rapporten op.