Veerle
Gnodde

Locatie: Groningen
Doet: events/organisatie en marketing/PR

Ik schrijf, maak, coördineer en organiseer. En doe dat het allerliefst in de culturele sector - op projectbasis en met een goed gevulde agenda, want daar krijg ik energie van. Zo kan ik jouw bedrijf/organisatie/initiatief bijvoorbeeld ondersteunen in het bijhouden van je social media kanalen, je website content een update geven, meedenken met jouw branding en contentstrategie of je helpen bij de organisatie van events. Zijn er andere zaken op gebied van marketing, communicatie en/of (content)management waarvoor je extra handen kunt gebruiken? Geen punt! Ik sta graag voor je klaar.

image

Marketing & Communicatie | Festival Terug naar het begin 2022 & 2023

(Mede) verantwoordelijk voor alle marketing & communicatie rondom het festival. Denk bijvoorbeeld aan het up to date houden van de website en social media kanalen, het schrijven van nieuwsbrieven en het bedenken en uitvoeren van diverse marketingcampagnes.

Externe link arrow_forward
image

Communicatie Coördinator | Welcome To The Village 2022

Met de focus op de marketing & communicatie voor de destijds komende editie van Welcome To The Village maakte ik planningen en zette ik deze strategisch in. Ik stuurde het team aan waar nodig en zorgde ervoor dat alles gestructureerd en soepel verliep.

Externe link arrow_forward
image

Marketeer | Loods13

Als Marketeer ondersteun ik Loods13 bij de marketing en PR voor losse projecten en voorstellingen (zoals de community-art voorstelling ''Kanariepietjes praten niet terug''). Daarnaast heb ik oog voor de grote lijnen, focus ik op een nieuw marketingplan voor de lange termijn en coördineer ik de her-branding van de organisatie.

Externe link arrow_forward