Willem
Glasbergen

Locatie: Friesland
Doet: design

Ik ben geen typische creatieveling. Meer een generalist met creatieve maar ook sterke communicatieve en projectmanagement skills. In de 12 jaar dat ik nu onderneem heb ik o.a. in de financiële sector gewerkt, uiteenlopende IT projecten gedaan en ohja, ook nog een vintage kledingwinkel opgezet. De laatste jaren ben ik werkzaam als UI/UX designer en ontwikkel ik apps. Zelf dingen creëren die dagelijks door grote aantallen mensen worden gebruikt geeft mij heel veel voldoening. Dankzij mij ervaringen in de afgelopen jaren kan ik daarbij niet alleen het creatieve deel maar ook kritisch meedenken met de klant en projecten managen.

image

Vitens Reststoffen Informatiesysteem

Het waterleidingbedrijf Vitens haalt grote hoeveelheden reststoffen uit het drinkwater dat op honderden locaties wordt opgepompt. Aangezien deze stoffen waardevol zijn voor andere industrieën is het belangrijk om goed inzicht te krijgen in de productie hiervan en deze te optimaliseren. In dit langlopende project heb ik de interface van een compleet informatiesysteem ontwikkeld met gebruiksvriendelijke dashboards voor operators en managers. Een geslaagd project waarin ik kritisch heb meegedacht in alle fasen en waarbij een geweldig product is opgeleverd.

Externe link arrow_forward
image

Vintage kleding app

In de handel van vintage kleding lopen verschillende typen goederen dwars door elkaar. Klanten brengen kleding in, partijen worden ingekocht bij uiteenlopende zakelijke en particuliere leveranciers en BTW-regels verschillen. Bestaande boekhoudpakketten voldoen hierdoor niet of enkel met een complexe workaround. Outline Solutions heeft daarom een gebruiksvriendelijk ERP-systeem gerealiseerd met een minimale administratieve belasting voor de medewerkers.

Externe link arrow_forward