Steun de maker:
word makker

We dromen van Noord-Nederland als de meest creatieve regio van het land. Dat kunnen we niet alleen, dus helpen onze makkers daarbij. Word ook Mooiedingenmakker!

260

 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Mooiedingenmakkers?

We dromen van het Noorden als meest creatieve regio van het land. Wij geloven in een toekomst waar creativiteit overal bloeit en creatieven met elkaar en met de grote opgaven verbonden zijn. Dan is lokale inhuur de norm, met goede opdrachtgevers en is er genoeg werk voor iedereen. Zo maken we een einde aan de braindrain en bouwen we aan een slimme en weerbare sector. Instellingen, netwerken en andere clubs die dat willen ondersteunen ons daarin. Dat zijn onze Mooiedingenmakkers.

Wat doen we met de opbrengsten van onze makkers?

Samen leren en talentontwikkeling. Nu al zijn we de grootste creatieve community van zzp’ers in Noord-Nederland. Daarin helpen, verbinden en inspireren we elkaar. Met behulp van onze makkers kunnen we onze talenten beter ontwikkelen met het opleiden van intervisiebegeleiders, Mooiedingenmakers Academie-sessies en het optuigen van de leukste ZZP-personeelsvereniging van het land.

Uiteraard organiseren we ook een jaarlijkse makkersborrel.

Ook makker worden?

Word je makker? Dan ben je dat het hele jaar. Hoeveel je wilt steunen, is aan jou. Er zijn drie manieren waarop je makker kunt worden. Uiteraard krijg je er ook wat voor terug. Hier vind je een PDF met alle informatie over het Mooiedingenmakkersprogramma voor 2024.

image

En wat heb jíj daaraan?


Toegang tot de community: heb je open calls, aanbiedingen, regelingen, een onderzoek of een event? Onze makkers krijgen toegang tot de community. Deel je nieuwtjes direct in de grootste community van creatieve makers via onze appgroepen Friesland, Groningen en Drenthe (500 leden), de nieuwsbrief (500 leden) en eventueel de site en social media kanalen.

image

Netwerken met makkers en makers: ieder jaar organiseren we een borrel, specifiek voor onze makkers. Deze borrel mag je zelf ook hosten (wij betalen de hapjes en drankjes). Wil je bij een ledenevent zijn, of er eentje hosten? Laat het ons weten!

image

Maak je crew lid van Mooiedingenmakers: zzp’ers uit jouw eigen organisatie of club worden gratis lid van Mooiedingenmakers. Daarmee krijgen zij volledig toegang tot het abonnement en alle resources die voor zzp’ers belangrijk zijn. Of zoek je juist zzp’ers? Klussen zetten we voor onze makkers gratis uit in de community.

image

Word medeoprichter van de ZZP-personeelsvereniging. Deze vereniging voor mensen die geen collega’s hebben werkt met commissies die zorgen voor te gekke activiteiten zoals het ZZP-Kerstfeest (met kerstpakketten voor ZZP’ers), netwerkborrels en speeddates, zodat makers elkaar én culturele organisaties makkelijker kunnen vinden.

image

Steun de maker: word makker. Je kunt je tot 1 januari aanmelden als makker. Bekijk in deze PDF nog eens alle details. Stuur Koen Haringa of Henk Rigter een berichtje via mooi@mooiedingenmakers.nl.

Mooie opdrachtgevers + partners

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image