Steun de maker:
word makker

Onze droom? Het Noorden als dé creatieve regio van het land. Met een bloeiende culturele sector als middel­punt. Onze Mooiedingenmakkers helpen ons daarbij. Word ook makker.

240

 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Voor wie is Mooiedingenmakers?

Wij zijn er voor creatieve zzp’ers in het Noorden. Zij die maken, voorstellen, leiden, program­meren, exposeren, ontwerpen, schrijven en agenderen. Zij die vaak ook ondernemer moéten worden om hun mooie dingen te kunnen maken.

Wat doen we?

Verenigen. We zijn al begonnen, met nu meer dan 240 leden. Samen gaan we solo. Als community helpen we elkaar aan kennis over ondernemen, netwerk en opdrachten. We helpen ze met juridische en zakelijke zaken en regelen korting op verzekeringen en op reizen. En nog veel meer.

Makkers worden?

Ons ondersteunen in deze missie? Word Mooiedingenmakker. Als makker steun je ons met €1000,- per jaar. De opbrengsten van dit partnerprogramma investeren we in de kennis, resources en het netwerk van de makers. Denk aan kennissessies en een profiel op de website. We doen intervisie en hebben adviseurs over juridische zaken en verzekeringen. En we strijden voor lokale inhuur, zodat makers meer kansen op werk hebben in het Noorden.

Deze organisaties zijn nu al makker:

Welcome to the Village
Inqubator

image

En wat heb jíj daaraan?


Vind makers of deel informatie: heb je een kleine klus die snel gevuld moet worden? Of open calls, aanbiedingen, regelingen, onderzoeken, events? We delen het gratis in onze community via de appgroepen Friesland, Groningen en Drenthe (500 leden), nieuwsbrief (500 leden) en eventueel de site en social media kanalen.

image

Kom op onze events of host er zelf eentje: ieder jaar organiseren we een borrel, specifiek voor onze makkers. Deze borrel mag je zelf ook hosten (wij betalen de hapjes en drankjes). Een ledenevent bijwonen of eentje hosten? Laat maar weten!

image

Jouw crew: maximaal vijf zzp’ers uit jouw eigen organisatie of project mogen een half jaar lang gratis lid worden van Mooiedingenmakers (twv 450,-). Daarmee krijgen zij volledig toegang tot het abonnement en alle resources die voor zzp’ers belangrijk zijn.

image

Vacatures vullen: kleine klussen zetten we voor onze makkers gratis uit in de community. Heb je een grotere klus voor een ZZP’er? Wij gaan met je op zoek naar de beste maker die er is. Makkers krijgen 50% korting op de matchmakingsfee.

image

Steun de maker: word makker. Je kunt je tot 1 januari aanmelden als makker. Stuur Koen Haringa of Henk Rigter een berichtje via mooi@mooiedingenmakers.nl

Mooie opdrachtgevers + partners

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image