Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

MDM-event: waarom doen we het niet samen?

Event   —   Vindt plaats op 23-09-2020

MDM-event: waarom doen we het niet samen?

Let’s meet up! Op 23 september gaan we in de Wolkenfabriek met onder andere Thijs Lijster en elkaar in gesprek. Over werken aan een sterkere creatieve industrie met lokale inhuur als norm: waarom doen we dat niet samen? Dit event is voor makers van mooie dingen in het Noorden en is via deze stream van 20:00 tot 22:00 uur te volgen.

Datum en tijd: 23-09-2020, om 19:30
Deuren open: 20:00u
Locatie: Wolkenfabriek in Groningen

Verenigt u!’ – universitair docent kunst- en cultuurfilosofie aan de RUG Thijs Lijster schreef er een boek over en gaat vanavond met ons in gesprek over arbeid in de 21ste eeuw. Waarom moeten wij zelfstandigen ons verenigen, wat valt er te halen? Ook gaan we in gesprek met Rutger Middendorp. In 2004 lanceerde hij met een groep anderen De Nieuwe Garde. Wat was het succes? En wat werkte er niet? Tot slot spreken we opdrachtgevers die met makers uit het Mooiedingenmakers-netwerk gewerkt hebben. Wat kunnen we leren van deze samenwerking? En hoe kunnen we zorgen dat er nog meer lokaal samengewerkt wordt? Renee Luth – stadsdichter van Groningen – luistert de avond op met gedichten.

Tijdens de borrel maakt Nienke Maat foto’s van de aanwezigen. Mooi voor je LinkedIn, en ook mooi voor onze campagne om meer makers te bereiken.

LET OP! Op dit moment is er geen plek meer om fysiek naar de Wolkenfabriek te komen. Via deze stream is het evenement van 20:00 tot 22:00 uur te volgen.