image
 

MDM presents: hoe overleef ik mijn lastige collega’s met Mélanie Kamping

Gepost op 04-04-2024

Je kiest ze (meestal) niet zelf uit, maar toch heb je er veel mee te maken: je collega’s of opdrachtgevers. Daarom is het niet zo gek dat je af en toe te maken hebt met mensen die het bloed onder je nagels vandaan halen. Goede communicatie met collega’s en opdrachtgevers gaat helaas niet altijd vanzelf. Herkenbaar? Ontdek hoe gesprekscoach Mélanie Kamping jou kan helpen je lastige collega’s te overleven tijdens haar introductieworkshop op 15 april.

In deze 2 uur durende introductie-workshop gaan we kijken hoe je:

  • Het met je collega’s en opdrachtgevers oneens kan zijn zonder dat het uit de hand loopt.
  • Beter begrijpt wat de collega of opdrachtgever doet wat je zo vervelend vind, zodat je beter je grenzen hierin kan bewaken.
  • En ja, we gaan ook kijken hoe we de beweegredenen van die collega of opdrachtgever beter kunnen begrijpen. Dat maakt het namelijk voor jou ook een stuk makkelijker om met hen in gesprek te gaan.

De workshop is heel interactief en we werken we zoveel mogelijk met echte door de groep ingebrachte voorbeelden. Zo heb je na de workshop concrete handvatten om verder te oefenen.

Praktische info

Datum + tijd: Maandag 15 april, 19:00
Duur: 2 uur
Kosten: €25 per persoon, deze kun je betalen op locatie.
Aantal mensen: 8-10
Voor wie: Leden van Mooiedingenmakers en daarbuiten, iedereen die interesse heeft!

Aanmelden via: https://forms.gle/AEDdLAxrMVMizWEFA


Over Mélanie

De workshop wordt gegeven door Mélanie Kamping. Mélanie is gesprekscoach en ze werkt veel met mensen die beter contact willen opbouwen met hun vader. Haar missie is om mensen te helpen om op een dieper niveau met elkaar te verbinden, waardoor het veel makkelijker is om goede gesprekken te voeren met mensen met een compleet andere mening. Verder woont ze in the middle of nowhere in Spanje op een verwilderde olijfboerderij met haar vriend, maar is ze nog geregeld in Nederland te vinden.


Mooiedingenmakers presents..

Jou! We geven graag onze leden het spreekwoordelijke óf letterlijke podium. Heb jij een concept, workshop of idee die je graag zou willen aanbieden aan de Mooiedingenmakers community, zoals Mélanie? Stuur ons gerust een mailtje en we kijken naar de mogelijkheden.

Datum: 15 april 2024 - 7:00 pm
Start programma: 19:00
Locatie: Bagijnestraat 64, Leeuwarden [route]
Kosten: € 25 euro