Vindt plaats op 11-12-2021, 17:00
Event

*GEANNULEERD* MDMA Sessie: Brainstormen doe je zo & workshop dichten

Event   —   Vindt plaats op 12-11-2021

*GEANNULEERD* MDMA Sessie: Brainstormen doe je zo & workshop dichten

GEANNULEERD WEGENS CORONA   Op 12 november vindt de tweede MDMA Sessie plaats in Groningen en we hebben weer een heel leuk programma voor jullie klaarstaan. Lees meer hieronder!

Datum en tijd: 12-11-2021, om 17:00
Deuren open: 17:00u
Locatie: USVA Cultureel Centrum, Munnekeholm 11
Entree: € gratis voor leden, tickets niet-leden: 10,- (maandlidmaatschap)

Euforisch Ondernemen

Een energiek gevoel, veel interactie, geprikkelde zintuigen: typische kenmerken van een MDMA sessie. Eh, die van ons dan! Wij brengen met de MDMA Sessies de euforie terug in ondernemen. Want, wat is er nou leuker dan leren? Voor de tweede MDMA Sessie hebben we weer inspirerende gasten uitgenodigd. Bekijk hieronder het programma.

 

Programma:

17.00 | Inloop

17.15 | Lezing door Friso en Lotte van Brain Fuel

18.15 | Korte pauze

18.30 | Workshop

19.00 | Borrel

 

LEZING

Brainstormen: de gedoodverfde favoriet bij veel instellingen en bedrijven, en vooral bij overheidsinstellingen. Soms krijg je er een beetje jeuk van als je weer eens een uitnodiging krijgt, en dat is zonde. Want goed uitgevoerd kan een brainstorm je echt verder helpen. Waarom is een goede brainstorm zo belangrijk? En hoe kom je eigenlijk tot nieuwe oplossingen? Friso Visser en Lotte Brouwer van Brain Fuel, dé brainstorm guru’s, gaan ons vertellen hoe je dat doet, en geven direct voorbeelden, oefeningen, en tips and tricks. Kan jij meteen aan de slag.

WORKSHOP

Voor een goede brainstorm heb je je creativiteit nodig, voor dichten toevallig ook. Renee Luth, voormalig stadsdichter van de Gemeente Groningen en schrijver van inmiddels al drie toffe dichtbundels, gaat ons een spoedcursus dichten geven. Zo kunnen we de creative juices lekker laten flowen.

 

Hoe dan?

Inschrijven voor de tweede MDMA Sessie kan via de link hieronder. Voor alle leden van Mooiedingenmakers zijn de sessies hartstikke gratis én we sluiten ook nog eens af met een gezellige borrel.

De tickets voor niet-leden zijn 10 euro, dit is hetzelfde als een maandlidmaatschap en daarom doen we die er gewoon gratis bij! Op deze manier betaal je net zoveel én kan je ook nog gratis bij de volgende MDMA Sessies in november aansluiten. Daarnaast kan je een hele maand gebruik maken van alle leuke, slimme en handige voordelen die wij onze leden bieden (zie hier). Je kan je bij binnenkomst aanmelden en wij regelen alle andere dingen. Je zit nergens aan vast en de bevestiging en factuur sturen we na afloop. Easy peasy, toch?

Geef je hier op voor de tweede MDMA Sessie