Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

MDMA sessie: van idee naar gefinancierd plan met Mare Kiers – 23 november

Event   —   Vindt plaats op 23-11-2022

MDMA sessie: van idee naar gefinancierd plan met Mare Kiers – 23 november

Jij hebt een idee voor een cultureel project. Maar wanneer is jouw idee geschikt voor fondsenwerving en hoe begin je daarmee? Fondsenwerver en zakelijk ondersteuner Mare Kiers geeft je tijdens de MDMA sessie inzicht in de basis van fondsenwerven. Kan jij mooi doen wat je wilt doen, mét money. De MDMA sessie vindt plaats op 23 november in Groningen. Meer info hieronder.

Datum en tijd: 23-11-2022, om 16:00
Deuren open: 15:45u
Afgelopen: 0:00u
Locatie: De Pijp Groningen
Entree: € gratis

Met de MDMA sessies brengen we de euforie terug in ondernemerschap. MDMA – oftewel Mooiedingenmakers Academie – staat voor inspiratie en kennisoverdracht. We nodigen inspirerende gasten uit om te vertellen over hun expertise. Laat je prikkelen!

Van idee naar gefinancierd plan
Mooiedingenmaker Mare Kiers geeft een korte lezing over de basis van fondsenwerven.

Na afloop weet je:
– Welke ideeën geschikt zijn voor fondsenwerven
– Hoe het proces van fondsenwerving van begin tot eind eruit ziet
– Hoe je het makkelijkst fondsen kan vinden.

Uiteraard gaan we de stof verwerken onder het genot van een drankje (van de zaak!) en nemen we de tijd om na te praten met elkaar, ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Agenda
15:45
inloop @ de Pijp Groningen
16:00 MDMA sessie @ de Pijp Groningen
±18:00 MDMA borrel @ Brouwerij de Prael Groningen

Aanmelden
De MDMA sessies zijn leden only, maar je mag een introducé meenemen voor op de mooiegastenlijst. Wil je erbij zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier.

Over Bureau Mare
Bureau Mare is partner van culturele stichtingen en creatief ondernemers in Noord-Nederland. Als ervaren fondsenwerver en zakelijk ondersteuner helpt ze ondernemers hun ambitie realiseren. Nu al geïnspireerd om aan de slag te gaan? Check dan de workshops op www.marekiers.nl

Nog niet lit? Wel even doen hoor. Door lid te worden van Mooiedingenmakers maak je gebruik van toffe voordelen zoals klussen, kortingen, events en handige tools. Bekijk alle voordelen hier: https://www.mooiedingenmakers.nl/wordlid/

Meer MDMA? Via ons Youtube kanaal bekijk je MDMA sessies (o.a. over jezelf vermarkten, inclusiviteit en diversiteit, subsidies en mentale gezondheid) en MDMA Talks (o.a. Janine Abbring en Diederik Sjardijn van KesselsKramer. Liever luisteren? Ook op ons Spotify kanaal kun je bij ons terecht voor interessante gesprekken.