Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

MDMA sessie: vanuit je persoonlijkheid ZZP’en (of niet) met Daisy Veenstra en Mike Meijer – 17 maart

Event   —   Vindt plaats op 17-03-2023

MDMA sessie: vanuit je persoonlijkheid ZZP’en (of niet) met Daisy Veenstra en Mike Meijer – 17 maart

Ieder mens bestaat uit een dynamische mix van karakteristieken. Hoe jij reageert op de wereld, jouw motivaties in het leven en hoe je te werk gaat: dit alles staat in verbinding met jouw persoonlijkheid. Maar, hoe verhoudt jouw persoonlijkheid zich tot jouw ondernemerschap? Psycholoog Daisy Veenstra en performance coach Mike Meijer duiken in de persoonlijkheidspsychologie tijdens de MDMA sessie op 17 maart in De Pijp. Meld je gauw aan!

Datum en tijd: 17-03-2023, om 16:00
Deuren open: 16:00u
Afgelopen: 18:00u
Locatie: De Pijp, Groningen
Entree: € gratis

GELIJK AANMELDEN

Ben jij een wervelwind? Of juist iemand die alles rustig bekijkt? Heb je een overvloed aan fantasie? Of ben je meer praktisch ingesteld? Gasten Daisy Veenstra en Mike Meijer weten alles over hoe jij je persoonlijkheid het beste kunt inzetten voor je zzp’erschap – of niet natuurlijk.

Daisy Veenstra 
Daisy Veenstra is not your average psycholoog. Je kent haar wellicht van haar raps op TikTok en onlangs won ze ook nog eens de Groningse Vrouw in de Media Award 2022. In deze MDMA sessie vertelt ze over haar eigen reis als zzp’er en de obstakels die ze onderweg tegenkwam en tegenkomt. Want, vanuit je passie werken is één ding, maar je beroep ervan maken is toch echt iets anders.

Daisy: “Ik ben zelf in 2020 gestart als ZZP’er, eigenlijk zonder dat ik er erg in had. Nadat ik mijn psychologie bachelor en master had afgerond, wist ik niet goed wat ik verder precies wilde doen. Tot ik Mike, mijn partner, ontmoette en hij me aanspoorde om meer vanuit mijn eigen persoonlijkheidsprofiel te werken.”

Mike Meijer
En die Mike, die is er ook bij. Mike Meijer neemt je vervolgens mee in de wereld van de persoonlijkheidspsychologie. Zet je nu je persoonlijkheid optimaal in? Waar liggen je valkuilen? Waar liggen mogelijkheden? Je wordt aan het denken gezet!

Praktische info
De MDMA sessie vindt plaats op 17 maart om 16:30 uur @ De Pijp Groningen en duurt ongeveer een uur. Inloop vanaf 16:00 uur. Na afloop kun je lekker blijven hangen voor de borrel (met gratis drankjes!). Wil je dabei zijn? Aanmelden voor de MDMA sessie kan via het aanmeldformulier hieronder. De MDMA sessie is alleen voor leden, maar introducees zijn welkom, dus neem je iemand mee? Laat het weten hieronder, dan zetten we diegene op de mooiegastenlijst.

AANMELDEN

Intervisie
Deze MDMA sessie organiseren we in het thema van intervisie. Op 1 maart is de inschrijving voor ons intervisietraject heropend, je kunt je aanmelden tot het eind van de maand. Meer weten over Intervisie? Kijk hier: https://www.mooiedingenmakers.nl/mooiedingenmakers-lanceert-intervisietraject-voor-zzpers/

In de Mooiedingenmakers Academie (MDMA) staat kennisoverdracht en inspiratie centraal. Met sessies, talks en handige tools willen wij creatieve freelancers ondersteunen in hun ondernemerschap. Dit doen wij aan de hand van interessante gesprekken, inspirerende gasten en prikkelende onderwerpen. We brengen de euforie terug in ondernemen!