image
 

MDMA(I) – hoe zet je AI in als creatieve freelancer?

Gepost op 01-02-2024

Vrijdagmiddag 16 februari duiken we in de wereld van AI tijdens onze nieuwste MDMA sessie. Van artificiële plaatjes tot chat tools, AI is ‘here to stay’. Maar hoe zorgen we ervoor dat we AI voor óns kunnen laten werken? Tijdens de sessie zul je meegenomen worden in hoe wij als creatieve freelancers AI kunnen inzetten om ons werk te ondersteunen of versterken. We starten met een intro over AI door Amke Euwes en zullen daarna praktisch aan de slag gaan.

Dit doen we niet alleen, maar met drie workshopleiders. Mooiedingenmakers Amke Euwes, Sander Kaatee en Mitch de Pon nemen ons mee in hun expertise op het gebied van AI, van productiviteit (Amke) tot video (Sander) tot copy (Mitch), en laten zien hoe jij dit ook voor joú kan laten werken.

image


Het programma

 

Spreker: Amke Euwes over AI (introductie)

Amke Euwes zal de MDMA sessie starten met een introductie over AI, voordat we in de verschillende expertises duiken. Als kapitein van de sessie navigeert ze ons door de wereld en geschiedenis van AI, van het prille begin tot de huidige uitdagingen en mogelijkheden.

 

Workshops: maak kennis met de drie experts!  

Sander Kaatee: AI en video

Verken de magie achter AI-video’s op TikTok en Instagram tijdens de workshop van Sander Kaatee. Met zijn achtergrond in Artificial Intelligence en zijn huidige rol bij het Icelandic Institute for Intelligent Machines, kan Sander je als geen ander meenemen in zijn expertise op het gebied van AI!

Amke Euwes: AI en productiviteit

Amke Euwes weet precies met welke AI-tools jij jouw freelance leven kunt optimaliseren! Deze AI-enthousiast en 3D-webdesigner heeft heel wat uren gestoken in het uitzoeken en testen van verschillende AI-tools en deelt al haar shortcuts met jullie. Work smarter, not harder!

Mitch de Pon: AI en copy

Gebruik van AI voor copywriters is een opkomend onderwerp in contentcreatie, met toenemende aandacht voor de voordelen die het biedt, denk aan: tijdsbesparing, consistentie, schaalbaarheid en inspiratie. Maar er zitten uiteraard ook nog wat haken en ogen aan. Tijdens zijn workshop gaat Mitch de Pon dieper in op de voordelen en nadelen van het inzetten van AI-tools bij het schrijven van copy.

Kies de workshop die het beste bij jou past en boost jouw skills!

Let op: neem je laptop mee, zodat je gelijk aan de slag kunt!

De sessie vindt plaats @ De Kleine Bagijn, vanaf circa 15:30. We sluiten de sessie af met een gezellige borrel. De sessie is gratis voor leden en een tientje voor niet-leden. Dit kun je, easypeasy, betalen op locatie.

 

Aanmelden via: https://forms.gle/cbKtqhHuSfste8Yw5

In de Mooiedingenmakers Academie (MDMA) staat kennisoverdracht en inspiratie centraal. Met hersenprikkelende onderwerpen, interessante gesprekken en inspirerende gasten brengen we de euforie terug in ondernemen!

Datum: 16 februari 2024 - 3:30 pm
Start programma: 15:30
Locatie: De Kleine Bagijn, Bagijnestraat 64, Leeuwarden [route]
Kosten: € Leden: gratis, Niet-leden: 10 euro (betalen op locatie)