Geplaatst op 01 maart 2023
Nieuws

Je kunt je vanaf 1 maart weer inschrijven voor het Mooiedingenmakersintervisietraject

Nieuws   —   Geplaatst op 01 maart 2023

Je kunt je vanaf 1 maart weer inschrijven voor het Mooiedingenmakersintervisietraject

Wil jij meer bezig met jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling? Wil je graag mensen om je heen met wie je jouw uitdagingen en ervaringen kunt bespreken? Of heb je de behoefte om op een laagdrempelige manier met mede-freelancers te kletsen over alles wat een zzp leven met zich meebrengt? Intervisie geeft je de mogelijkheid jouw ontwikkeling weer op de agenda te zetten. Vanaf 1 maart kun je je weer aanmelden voor het Mooiedingenmakersintervisietraject.

Op 10 oktober 2022 zijn we voor het eerst in Mooiedingenmakers history met vijf groepen ons eigen intervisietraject gestart. Een half jaar later zijn er inmiddels vele casussen besproken, uitdagingen aangegaan en connecties gevormd. De reacties zijn positief, dus we zetten de aanmeldingen weer open voor nieuwe deelnemers!

Wat is intervisie? 
Intervisie bestaat uit een serie (zelf) georganiseerde gesprekken tussen jou en een paar andere zzp’ers. Op de agenda staan door jullie ingebrachte casussen. Denk bijvoorbeeld aan je ontwikkeling, of juist zaken waardoor je vastloopt. Door het stellen van verhelderende vragen tijdens de intervisiegesprekken en met behulp van goedwerkende methodes kom je tot nieuwe inzichten.

Waarom?
Door intervisie agendeer je het gesprek – met mede-Mooiedingenmakers – over de lange termijn. Je leert van het bespreken van je zakelijke sores, en van de ervaringen en successen van de ander. Zo werk je aan je eigen groei, als individu en ondernemer. Samen solo, dus.

Hoe werkt het?
Je maakt deel uit van een vast groepje mede-Mooiedingenmakers van 4 tot 6 personen. Samen met je groepje spreek je minimaal één keer in de twee maanden af. Het onderwerp van gesprek is (meestal) een casus die wordt ingebracht door een van jullie. Aan de hand van verschillende intervisie methoden ga je in gesprek. Jullie zijn als groep zelf verantwoordelijk voor het proces, maar worden op weg geholpen door Mooiedingenmakers met een uitgebreide kick-off meeting (5 april), een praktische handleiding, handige tools en halfjaarlijkse intervisiemomenten.

Start je intervisie traject
Het intervisietraject is alleen voor leden van Mooiedingenmakers. Nog niet lid? Klik hier.  Op basis van een aantal vragen over jou en jouw zzp’erschap (o.a. regio, vakgebied, ervaring) plaatsen wij je in het groepje die de meeste waarde kan leveren voor jou. Je kunt je individueel opgeven of als gezamenlijk als groepje. Aanmelden kan de gehele maand via het aanmeldformulier hieronder (t/m 31 maart). We starten het traject met een gezamenlijke online kick-off op 5 april om 16:00. Zet de datum alvast in je agenda, zodat je erbij kunt zijn!

Wil jij het intervisie avontuur aangaan? Schrijf je in via het aanmeldformulier hieronder.

MELD JE HIER AAN: AANMELDFORMULIER