Geplaatst op 16 september 2022
Nieuws

Met korting naar festival De Broeikas

Nieuws   —   Geplaatst op 16 september 2022

Met korting naar festival De Broeikas

Zaterdag 1 oktober vindt de vierde editie van de Broeikas plaats in De Westerkerk in Leeuwarden. En, mooi nieuws: als lid van Mooiedingenmakers kun je met korting je tickets scoren! Hoe? Lees verder hieronder.

De herfst is begonnen en de donkere dagen loeren om de hoek. Een goede reden om lekker de deur uit te gaan en de gezelligheid op te zoeken, dus. De Westerkerk in Leeuwarden is de eerste zaterdag van oktober hét podium voor multidisciplinair talent. De alweer vierde editie van het kunstfestival De Broeikas belooft weer een mooie te worden.

De Broeikas is het multidisciplinaire kunstfestival van en voor jonge makers in Noord-Nederland. Wat broeit er onder de nieuwe lichting kunstenaars, muzikanten, theatermakers, schrijvers en spoken word artiesten? Je ontdekt het op De Broeikas, waar ze broeien, zaaien, ontkiemen en oogsten.

Programma
De hele dag kun je genieten van veelbelovende jonge makers: van muziek tot theater tot kunst. De gehele line-up bekijken? Klik hier om naar de website te gaan.

Dagprogramma: 14.00-00.00 uur
Locatie: De Westerkerk, Leeuwarden

Pak die korting!
Wil jij er graag bij zijn? Als lid van Mooiedingenmakers kun je met korting je ticket scoren! Voor 7,50 kun je het hele dagprogramma meepakken. Je hoeft alleen even je e-mail adres op te geven via dit aanmeldformulier, dan sturen we je zo snel mogelijk de code!