image
 

Met korting naar het Blikopener Symposium

Gepost op 31-05-2024

Hoe kunnen we kunst en cultuur vaker inzetten bij maatschappelijke opgaven? Deze vraag staat centraal tijdens het Blikopener Symposium op vrijdag 7 juni in de Suikerfabriek in Groningen. Wil je hier bij zijn? Als lid van Mooiedingenmakers krijg je 50% korting!

Tijdens het symposium wordt je meegenomen in verschillende co-creaties: projecten waarin kunstenaars en social designers samen met mensen uit Groningen aan een sociaal-maatschappelijk vraagstuk werken. Op het Blikopener Symposium delen kunstenaars en deelnemers hun ervaringen. Waar lopen ze tegenaan? Wat levert hun werkwijze op? Anke Coumans, lector Image in Context aan de Hanzehogeschool Groningen, reflecteert op de werkwijze. Wat kunnen we leren van de verbeeldingskracht en het vormgevend vermogen van de kunstenaars en deelnemers? Kok Annemiek van der Meijden zorgt voor een heerlijk diner, geïnspireerd op de thema’s uit de co-creaties.

Deze thema’s komen aan bod:

  • Mentale gezondheid onder jongeren
  • Groeiende ongelijkheid
  • Persoonlijke ervaring van de publieke ruimte
  • Vooroordelen en hokjesdenken
  • Verbroken verbindingen tussen stad en ommeland

Met een ticket voor het symposium krijg je eten, drinken en toegang tot het festival op vrijdagavond. En dat festival, dat verdient nog een speciale shout-out! Bikopener festival is een plek van ongedwongen ontmoetingen en hartverwarmende inspiratie. Op het programma staat een veelzijdige mix van dans, muziek, theater, verhalen en beeldende kunst. Ook een aantal van onze eigen Mooiedingenmakers zijn betrokken bij het festival in het team én op de line-up! 💛

Voor het symposium vragen ze normaal gesproken een bijdrage van 40 euro. Je krijgt hiervoor eten, drinken en gratis toegang tot het festival op vrijdagavond. Als lid van Mooiedingenmakers krijg je maarliefst 50% korting op de toegang tot het symposium! Maar, wees er snel bij, want er is een beperkt aantal kortingstickets beschikbaar. Op = op!

Korting regelen doe je zo:

  • De kortingscode voor het Blikopener Symposium is te vinden in je resources op jouw Mooiedingenmakers account
  • Bestel je tickets voor het Blikopener Symposium via de website en vul de kortingscode in tijdens het bestelproces
  • Je betaalt dan geen  € 40,- maar slechts € 20,-

Vragen? Of loop je ergens tegenaan? Stuur een mail naar paulien@mooiedingenmakers.nl