image
 

Mooiedingenmakers en Studio Zeepsop openen De Kleine Bagijn: werkplek voor creatieve ondernemers.

Gepost op 21-11-2023

Mooiedingenmakers en Studio Zeepsop openen De Kleine Bagijn: werkplek voor creatieve ondernemers.

Waar vind je als zzp’er nog een toffe, betaalbare werkplek? Eentje die centraal gelegen is, niet helemaal vol zit én zonder vervelende wachtlijsten? Niet in Leeuwarden… nou ja, tot nu toe! Studio Zeepsop en Mooiedingenmakers slaan de handen ineen en creeren deze ideale werkplek zélf. Midden in het centrum van Leeuwarden openen we binnenkort *trommelgeroffel* De Kleine Bagijn!

De Kleine Bagijn: ruimte voor grote dromen 👇

Een nieuwe locatie dus –  voor de makers van mooiedingenmakers, de bubbels van Zeepsop en alle creatieve freelancers die deze mix compleet willen maken (jij dus). Een plek waar we lekker kunnen werken, samen een bakje koffie drinken en de week afsluiten met een borrel.

We toveren De Kleine Bagijn om tot dé plek waar ook jij kunt werken. Vast, maar ook flexibel. Met een betaalbare prijs en met mogelijkheden om te vergaderen, of om meetings te houden. De sleutels zijn binnen: tijd om dit onze plek te maken!

Grote opening van de Kleine Bagijn

Zet maar vast in je agenda, op 22 december is onze housewarming. Kun je deze 190 vierkante meter eens goed bewonderen en kennismaken met je toekomstige co-workers en andere leuke mensen. We combineren het met onze kerstborrel (zie: Het Grote ZZP-Kerstpakketfeest), dus het wordt hartstikke gezellig hier.

Trouwens, wil je tot die tijd eens komen werken, dan kan dat gewoon. Vinden we leuk. Kost je niks, want het is nog niet af. Wel een goede manier om te wennen aan wat volgens ons toch wel de leukste flexwerkplek van Leeuwarden gaat worden.

Het verhaal achter de Bagijn

Twee bedrijven in hetzelfde schuitje. Nadat we onze vaste stek (respectievelijk aan De Zwette en in Zalen Schaaf) achterlieten, was het tijd voor ons allemaal om een nieuwe plek te vinden. Na een zomerse zoektocht vol bezichtigingen werden we alle drie, Annemarie, Koen en Henk verliefd op de mogelijkheden, de fantastische locatie en het prachtige pand aan de Bagijnestraat 64.

Onze droomplek wordt gevormd op een van oorsprong historische locatie: het Begijnenklooster in Leeuwarden. Dit was een plek waar vrouwen zich konden verenigen in een minder strikte omgeving, waar persoonlijke vrijheid werd gewaardeerd en gewaarborgd en ruimte was voor ontwikkeling. Een mooie geschiedenis die we eren met onze naam!

Bij zijn @ De Kleine Bagijn? 

Laat je naam en e-mailadres achter in het formulier hieronder als je nu al interesse in een plekje hebt!

https://forms.gle/i9X7Yu67XT2Xk4nj8