Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

Mooiedingenmakers x Keunstwurk – workshops en borrel

Event   —   Vindt plaats op 17-02-2023

Mooiedingenmakers x Keunstwurk – workshops en borrel

Kunst werkt, dat weten ze bij Keunstwurk ook. Door het delen van kennis, het leggen van verbindingen en het stimuleren van vernieuwing zorgt Keunstwurk ervoor dat kunst en cultuur in Fryslân verder komt. Een prachtige missie waar we alleen maar bij aan kunnen sluiten. Daarom is het zo mooi dat we met Keunstwurk kunnen connecten zoals we dat het liefst doen: lekker laagdrempelig met een drankje in ons hand en iets leuks op de planning. Op vrijdag 17 februari ben je welkom bij de workshops + borrel bij Keunstwurk!

Datum en tijd: 17-02-2023, om 0:30
Deuren open: 0:30u
Afgelopen: 18:00u
Locatie: Centrale Hal, Snekertrekweg 1
Entree: € gratissss voor Mooiedingenmakers

Wurkshops
Onze eigen Mooiedingenmaker Henk Rigter geeft een workshop over hoe je goed kan netwerken en Marion Beltman, werkzaam als organisatieadviseur in de kunst & cultuur wereld leert je een artist statement schrijven. Iets wat je niet alleen goed kan gebruiken tijdens je ‘elevator pitch’ op de netwerkborrel, maar ook erg belangrijk is om te hebben als je fondsen en subsidies wil aanschrijven als kunstenaar. De workshops kosten normaal een tientje, maar omdat we jullie deze kennis niet willen onthouden mag je als lid van Mooiedingenmakers helemaal gratis deelnemen aan de workshops.

Netwurkborrel
Er is een nieuw steunpunt voor beeldend kunstenaars in Friesland! Tijdens de netwerkborrel, georganiseerd door Adviseurs Beeldende Kunst Milena en Hannah, kun je kennis maken met andere kunstinstellingen en organisaties, beeldend kunstenaars en andere makers actief in het creatieve werkveld.

Programma

12.30 uur Workshop 1
14:00 uur korte pauze
14:15 uur Workshop 2
15:45 uur Inloop netwerkborrel
16:00 uur Welkomstwoord netwerkborrel

LUNA EXPO
Wat is het toch altijd donker hè, zo aan het eind van de dag? Licht- en mediakunstfestival LUNA zorgt voor dat lichtpuntje in donkere tijden. Tot 22:00 is in hetzelfde gebouw (Snekertrekweg 1) LUNA YOUNG MASTERS gaande: een expositie met jonge nationale en internationale kunstenaars, waar je als aanwezige Mooiedingenmaker dus lekker gratis kunt rondsnuffelen. Een driedubbele-win!

Hoe? 
Aanmelden is verplicht en doe je via het aanmeldformulier van Keunstwurk. Wel belangrijk: geef in het aanmeldformulier even aan dat je een Mooiedingenmaker bent! En, meld je op tijd aan want er is beperkt plek.  Je kunt je tot en met dinsdag 14 februari aanmelden.

Klik hier om je aan te melden: https://www.keunstwurk.nl/aanmelden-netwerkborrel-workshops-bk/