Bouw aan je ondernemerschap op een event, connect met andere makers of pluk handige kennis uit onze blogs. Check de agenda om te kijken wanneer we bij jou in de buurt een borrel organiseren!

image
  • 08-07-2021

MDMA Talk: hoe festivals de wereld kunnen redden met Eva van Netten

Eva van Netten is artistiek directeur van festival Welcome to The Village en de editie van 2021 beloofde een unieke te worden. Wegens de coronamaatregelen zou alles er heel anders uit moeten zien. Daarover sprak Koen met Eva en het was een mooi en bijzonder gesprek.

Toen was daar opeens een onverwachte uitspraak van de rechter in een zaak waarin WTTV belanghebbende was en mocht het festival, een week voor aanvang, niet meer op thuisbasis De Groene Ster plaatsvinden.

image
  • 29-03-2021

Behoeftepeiling: hoe begon jij met ondernemen?

Een tijdje geleden introduceerden we ons concept voor de zzp starterkit. Om deze kit zo compleet mogelijk te maken, hebben we jouw hulp nodig. Want waar liep jij tegenaan als starter? Daarom willen we je vragen om een korte behoeftepeiling in te vullen.

image
  • 06-05-2020

Flitswebinar #1: ondernemen tijdens corona

Hoe doet ‘ie het toch altijd? Zelfs tijdens de coronacrisis weet Wilbert van de Kamp opvallend te ondernemen. Zo is Omapost nu een toch wel heel mooi en toonaangevend verhaal (heb jij je oma al een kaartje gestuurd?). Tijdens een half uur durend flitswebinar vertelt Wilbert op vrijdag 8 mei om 16:00 uur hoe dat werkt en waarom bijvoorbeeld ook rouw daar een belangrijke rol bij speelt.