Geplaatst op 12 december 2020
Nieuws

Onderzoek: de impact van Covid-19 op creatieve ondernemers

Nieuws   —   Geplaatst op 12 december 2020

Onderzoek: de impact van Covid-19 op creatieve ondernemers

Creatieve en culturele zzp’ers: jullie input is nodig! Vanuit de gemeente Leeuwarden is een onderzoek opgezet naar de impact van de Covid-19 maatregelen op jou als ondernemer. Welke gevolgen hebben de maatregelen op jouw onderneming? En wat heb je nodig, wat er nu nog niet is? Door de vragenlijst in te vullen, draag je bij aan het maken van deze inventarisatie.

Inmiddels kampen we alweer dik negen maanden met corona. Jij hebt hier als creatieve maker vast het nodige van gemerkt. Misschien ben je veel klussen kwijtgeraakt, of ken je zzp’ers die vanwege corona een moeilijke tijd hebben. Daarom helpen we gemeente Leeuwarden om de impact van de coronamaatregelen op jou als ondernemer in kaart te brengen.

Door deze enquête in te vullen, kunnen we de behoeftes van de sector en de impact van de maatregelen in en om Leeuwarden weergeven: Wat is er nodig om creatieve makers te ondersteunen? Waar liggen de behoeftes? Wat is er onduidelijk? En hoe kunnen we zorgen dat deze sector zo snel mogelijk weer up and running is?

Maar we hebben dus jouw input hiervoor nodig. We willen een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van dit werkveld, om een zo goed mogelijk advies aan gemeente Leeuwarden te kunnen geven. Dus vul die enquête in en deel hem in je netwerk: hoe meer input, hoe beter!

Invullen kan tot en met 20 december.