Vindt plaats op 07-01-2021, 16:00
Event

Online spreekuur: geld hosselen voor je creatieve project

Event   —   Vindt plaats op 01-07-2021

Online spreekuur: geld hosselen voor je creatieve project

Hoe regel je subsidie voor je creatieve project? In dit online spreekuur hebben we het er over met onze eigen boys Frank Arling en Koen Haringa, die matchmakers zijn voor enkele fondsen. Het spreekuur is leden only. Interesse? Meld je hieronder aan.

Datum en tijd: 01-07-2021, om 16:00
Deuren open: 16:00u
Locatie: Online
Entree: € gratis

In dit spreekuur gaan we in gesprek over tips om geld te hosselen voor creatieve projecten. Frank en Koen zijn matchmaker voor het VSBfonds, Fonds Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten. Hun taak is om nieuwe, spannende culturele initiatieven te matchen aan regelingen die er bij de fondsen zijn. Denk vooral aan projecten in podiumkunsten, voor organisatoren en artiesten en voor participatieprojecten. Projecten die uitsluitend gaan om beeldende kunsten, meerjarensubsidies en grote instituten vallen hier buiten. Dit spreekuur is vooral voor makers en organisatoren die de wegen naar fondsen nog niet goed kennen.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers en je moet je vooraf aanmelden. Het is handig om vooraf je vragen op te sturen, zodat je meer uit het gesprek kunt halen en de matchmakers zich kunnen voorbereiden. Na aanmelding ontvang je een zoom-linkje en meer details!

Meld je aan via het aanmeldformulier. 

Ben je nu nog geen lid maar heb je wel een vraag? Word dan gewoon lid, daar heb je nog veel meer aan, én je draagt ook direct bij aan een sterkere creatieve industrie. Win-win. Lid worden kan hier:

Word lid