image
 

Onze nieuwe partner in verzekeringen: Posthumus & Partners!

Gepost op 13-06-2023

Als (mooiedingen)maker loop je dagelijks tegen risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achterkomt als het al te laat is. Wij willen dit graag voorkomen en daarom hebben we een te gekke nieuwe partnership met verzekeringskantoor Posthumus & Partners. Lees snel verder!

Eerst goed nieuws: alles verzekeren is lang niet altijd nodig. Maar een aantal verzekeringen afsluiten is wel verstandig. Want, wist jij dat verzekeringen die je privé hebt afgesloten geen dekking geven voor jouw werkzaamheden als zzp’er? Als Mooiedingenmakers willen wij onze leden hier graag in ondersteunen, maar welke verzekeringen voor welke maker nou precies handig zijn, ja, dat weten wij ook niet precies. Daarom zijn we super blij dat we een mooie samenwerking zijn gestart met een partij die daar wél alles over weet.

Posthumus & Partners is een regionaal verzekeringskantoor dat gespecialiseerd is in het bieden van (verzekerings)oplossingen voor zzp’ers en het MKB. Zij stellen met de ondernemer een passend verzekeringspakket samen met oog op jouw branche en werkzaamheden. Van bedrijfsaansprakelijkheid tot rechtsbijstand en van beroepsaansprakelijkheid tot motorrijtuigen. En onze leden kunnen gratis bij ze terecht voor advies!

Dit zijn de voordelen van de partnership voor jou:

  • gratis advies over verzekeringen, no strings attached!
  • 10% korting op premie van de aansprakelijkheidsverzekering
  • 10% korting op het gehele verzekeringspakket als je meer verzekeringen afsluit in een via Posthumus afgesloten verzekeringspakket
  • korting voor het afsluiten en beheren van een arbeidsongeschiktheidsverzekering via Posthumus, oftewel: 100 euro korting bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (eenmalig een afsluitfee van € 395,00 in plaats van € 495,00!).
  • je wordt volledig ontzorgd bij schade: Posthumus wikkelt de schade voor jou af.
  • handig: stop jij met jouw onderneming of wil je andere keuzes maken wat betreft verzekeringen? Het verzekeringspakket is dagelijks opzegbaar!

Zo maak je gebruik van het aanbod: log in op jouw ledenomgeving en klik op ‘resources’. Hier vind je het hele aanbod van Mooiedingenmakers waar je gebruik van kunt maken!

Conclusie: goede deals en vooral korte lijntjes! Super fijn, vooral aangezien er nog wel eens wat veranderd in het politieke landschap (zie: de plannen voor verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen).

Meer weten over Posthumus & Partners? Klik hierrrr.