Op zoek naar een creatieve zzp’er?

meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers     meer dan 200 makers    
 

Zo werkt Mooiedingenmakers

Wij zijn Mooiedingenmakers. Met meer dan 200 leden de grootste creatieve community van Noord-Nederland. Hier vind je designers, fotografen, marketeers, vormgevers, presentatoren en meer.

Wij werken easy-peasy en transparant. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en uit onze community vinden wij die droom-zzp’er. Bespaar jezelf tijd en moeite en !

Dit vinden mensen van ons

image
Mooiedingenmakers dacht goed mee met het Kindermenu 2.0 Kookboek en wist zo wat ik nodig had. Daarbij vonden ze de juiste makers, die ik anders zelf niet had gevonden.

Agnes Schiphof, IVN Natuureducatie

image
Werken met Mooiedingenmakers zorgt voor een waardevolle flexibele schil van schrijvers, vormgevers en fotografen rondom onze campagnes en events. Ze leveren snel, nauwkeurig en altijd makers van hoge kwaliteit.

Carin van der Meij, Leeuwarden Student City

image
Voor de re-branding van ons museum hebben we gewerkt met twee lokale makers. Zij hebben te gek werk gemaakt en met hen kijken we ook verder vooruit. Met dank aan Mooiedingenmakers, die precies de juiste makers aan ons hebben gekoppeld.

Arjen Dijkstra, Universiteitsmuseum Groningen

image
Mooiedingenmakers past perfect bij waar we voor staan; het versterken van het ecosysteem en het vergroten van de werkgelegenheid.

Madelon de Vries, Gemeente Groningen

Trotse matchmakers van:
image
image
image
image
image
image
image
image

Stuur een e-mail

Binnen een werkdag reactie: henk@mooiedingenmakers.nl

Bel ons

Dat kan op: 06-2782 0970

Gebruik een formulier

Laat en we nemen contact op!

FAQ

Kan de FAQ hier niet weg?

Ja, ik denk het wel.

200+

makers

100

klussen

Wizzy