Op zoek naar een creatieve zzp’er?

Een !
voor een ?

meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers     meer dan 240 makers    

Een !
voor een ?

 

Zo werkt Mooiedingenmakers

Op zoek naar een creatieve freelancer? Of een heel team? Die vinden we graag voor je. Mooiedingenmakers is namelijk het grootste creatieve netwerk van het Noorden. Het werkt heel makkelijk en snel: vertelt ons wat je zoekt, en wij stellen je voor aan de beste freelancers die we kunnen vinden. Gewoon, bij jou uit de buurt. Bespaar jezelf tijd en moeite, en laten we samen een blik creatieven open trekken!

Zo werkt Mooiedingenmakers

Mooiedingenmakers is dé matchmaker van het Noorden. In ons netwerk vinden we altijd de juiste freelancer voor de klus. Van marketeer tot festivalorganisator en van ontwerper tot videomaker: jij vraagt, wij matchen.

Dit doen we op twee manieren. Of lekker direct en snel voor een vaste prijs, of full service, waarbij wij alles verzorgen. Hier vertellen we er meer over, zodat je meteen ziet wat er bij jou past.

Of jouw klus groot of klein is, voor één persoon of meerdere, onze poules vullen dagelijks opdrachten. Dus vertel ons wat je wilt en met jouw vacature gaan we de hort op in het Noorden. Wij stellen je beschikbare en geschikte freelancers voor, jij kiest en kunt meteen beginnen met het maken van mooie dingen!

Waar gaan we voor?

  • Lokale verbinding! Zodat makers en opdrachtgevers elkaar in de regio beter kunnen vinden en dus het werk hier houden. Scheelt weer een auto over de Afsluitdijk of door de polder.
  • Flexibiliteit. Ook voor je kleine klus of krappe deadline staan freelancers te popelen! Samen bouwen we jouw flexibele schil.
  • Tijdwinst. Bespaar je lange zoektochten naar freelancers. En valt er iemand uit? Dan regelen wij een vervanger. Duidelijk en transparant.

Klaar voor? Laten we kennismaken!

Dit vinden mensen van ons

image
Mooiedingenmakers past perfect bij waar we voor staan; het versterken van het ecosysteem en het vergroten van de werkgelegenheid.

Madelon de Vries, Gemeente Groningen

image
Voor de re-branding van ons museum hebben we gewerkt met twee lokale makers. Zij hebben te gek werk gemaakt. Mooiedingenmakers koppelden ons precies aan de juiste makers.

Arjen Dijkstra, Universiteitsmuseum Groningen

image
Mooiedingenmakers heeft een energieke brainstorm verzorgd voor ons. De Probleemoplossers-methode leverde een dagdeel vol ideeën en blije collega's. Met het beste idee gaan we verder, Mooiedingenmakers helpt ons hierbij.

Jacoba Hoeksma, Arriva regio Noord

image
Werken met Mooiedingenmakers zorgt voor een waardevolle flexibele schil. Ze leveren snel, nauwkeurig en altijd makers van hoge kwaliteit.

Carin van der Meij, Leeuwarden Student City

Trotse matchmakers van:
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Stuur een e-mail

Via henk@mooiedingenmakers.nl krijg je binnen een werkdag reactie op jouw vraag

Bel ons

Moet het snel, bel dan met Henk, op 06-2782 0970

Gebruik een formulier

Laat en we nemen contact op!

FAQ

Kan de FAQ hier niet weg?

Ja, ik denk het wel.

Wizzy