image
 

Paulien is onze nieuwe content manager en we zijn er heel blij mee

Gepost op 07-04-2021

Zonder content geen mooie dingen (makers)
Paulien gaat voor ons alles regelen wat met content te maken heeft. Dat is eigenlijk ontzettend veel, want  “zonder content geen site, geen social media, bijna niks!”, zegt Paulien. Ze houdt ervan om creatief te werken met teksten. Dat komt goed uit want er gebeurt veel. “Ik zorg ervoor dat verteld wordt wat verteld moet worden op het juiste moment op de juiste plek. Wat hier praktisch onder valt is het bijhouden van de website, de social media kanalen, de nieuwsbrief en de ledenpagina. Overal waar woorden gebruikt worden, ben ik aanwezig”.

Ondernemen in de buurt
Paulien had Mooiedingenmakers al een tijd in het vizier. “Mooiedingenmakers past als organisatie ook erg bij waar ik op dit moment sta als ondernemer” geeft Paulien aan. “Wat ik zo mooi vind aan Mooiedingenmakers is dat het een heel creatief, sociaal en kundig team is waarin je komt te werken. Als startende ondernemer pas ik goed in dit plaatje én leer ik ook nog eens veel bij over een zelfstandig maker zijn in Noord-Nederland. Bovendien heb ik in elke provincie van Noord-Nederland gewoond, dus je kan wel zeggen dat ik goed bekend ben met wat men het hoge noorden noemt!”

Welkom!
Of ze verder nog wat te vertellen heeft? Ze luistert sinds de lockdown minstens een keer per week naar Vrienden van Amstel Live, ze heeft een tattoo gebaseerd op ‘Op fietse’ van Skik en ze is afgestudeerd Creatief Therapeut (sessies niet inbegrepen!).
 Een groet of vraag sturen? paulien@mooiedingenmakers.nl