image
 

Borrel bij KLUP DE DAG, LWD – 12 mei

Gepost op 08-04-2023

Je bent 12 mei vanaf 16:30 welkom om langs te komen in de winkel. Tijdens de borrel krijg je de kans de initiatiefnemers van KLUP DE DAG beter te leren kennen. Ze staan open voor alle vragen, ideeën en connecties! Verder? Good ol’ gezelligheid, connectie en gratis drankjes zoals je gewend bent van Mooiedingenmakers en KLUP DE DAG en de kans om je nieuwe favoriete outfit te scoren, natuurlijk.

Voor leden van Mooiedingenmakers hebben we nog een toffe verrassing tijdens de borrel! Meer weten? Houd je mailbox in de gaten.

Wil je erbij zijn? Meld je even aan via het aanmeldformulier! Wil je graag iemand meenemen? Geef het ook aan in het aanmeldformulier, dan zetten we diegene op de mooiegastenlijst.

AANMELDEN

KLUP DE DAG?
KLUP DE DAG is in 2019 opgezet door Ivo en Rick uit Leeuwarden. Allebei hebben ze een grote passie voor mooie kleren, goede service en de wereld van retail. Het concept is eigenlijk heel erg simpel: iedereen mag zich thuis voelen en er wordt alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Alle goede verhalen, leuke merken en nieuwe ideeen zijn welkom. De winkel deed het zo goed in Leeuwarden, dat ze een tweede vestiging zijn begonnen in Groningen. Nu loopt iedereen daar er ook mooier bij. Meer zien? https://klupdedag.nl/

Datum: 12 mei 2023 - 4:30 pm
Start programma: 16:30
Locatie: KLUP DE DAG [route]
Kosten: € gratis