Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

Borrel @ VAAF – 28 april

Event   —   Vindt plaats op 28-04-2023

Borrel @ VAAF – 28 april

Ja hoor, het is weer tijd om te borrelen! Nieuwe mensen ontmoeten, waardevolle connecties leggen of bijpraten met bekenden, allemaal onder het genot van een drankje! Ditmaal zijn we op bezoek bij twee van onze mooie makers: illustratie-duo Jonna en Lotte van VAAF. Vrijdag 28 april worden we verwelkomt in hun studio in Groningen!

Datum en tijd: 28-04-2023, om 16:00
Deuren open: 16:00u
Afgelopen: 18:30u
Locatie: Studio VAAF
Entree: € gratis!

Een good old netwerkborrel; je kent het wel. Verwacht gezellige mensen, koud bier en goede gesprekken. Elke maand reizen we naar een nieuwe locatie van mooie leden, goede vrienden of fijne partners. Deze keer nemen we een kijkje in de studio van de ‘Grunnegse Vaafwichter’ aan de Travertijnstraat 6 in Groningen. Bij zijn? Meld je dan even aan via het aanmeldformulier hieronder. Introduceé mee? Geef het even aan in het aanmeldformulier. Tot dan!

AANMELDEN

Wie is VAAF?
VAAF is een grunnegs illustratie-duo bestaande uit Lotte Masker en Jonna Bo Lammers. Ze maken graag schilderijen, illustraties, kleding en alles dat kleur kan gebruiken. Maar ze staan met name bekend om hun murals. Ze werken voornamelijk met verf, vandaar de naam ‘VAAF’, Gronings dialect voor ‘verf’. Machtig mooi, nou?!