Geplaatst op 02 juli 2020
Nieuws

Hoe en waarom Bureau Maanstof je gratis advies over je geld geeft

Nieuws   —   Geplaatst op 02 juli 2020

Hoe en waarom Bureau Maanstof je gratis advies over je geld geeft

Werk je als zelfstandige in de creatieve industrie, dan moet je ook je geld goed op orde hebben. Je bonnetjes, je boekhouding, welke koffie je wel en welke aankoop je niet mag declareren, dat soort zaken. Laten we eerlijk zijn, dat is nog best lastig. Daarom werken we samen met Bureau Maanstof. Zakelijk adviseurs met verstand van, jawel, zaken. Ben je mooiedingenmaker, dan beantwoorden ze je graag je vragen over je boekhouding en dat kost je dan niks. Want een beter creatief klimaat in het noorden, misschien begint dat wel met je boekhouding.

Bureau Maanstof helpt je met je geldzaken

De grootste zorgen die je als ondernemer kunt hebben zijn geldzorgen. Die voorkom je grotendeels als je boekhouding op orde is. Bureau Maanstof helpt je met je financiën of neemt jouw geldzaken volledig van je over. Ze regelen graag je administratie, boekhouding, contractsamenstellingen, fondsen of andere zaken die met geld te maken hebben. Dit doen ze ook al voor onder andere Welcome to the Village, Explore The North en Innofest, en als lid van Mooiedingenmakers kun jij ook bij Bureau Maanstof terecht.

Dat gaat heel eenvoudig, legt Stephanie Kemper van Maanstof uit: “Je kunt als zzp’er tijdens een spreekuur gratis bij ons terecht met vragen of problemen over je financiële business in de breedste zin. Denk aan vragen over je uurtarief, conflicten met een werk- of opdrachtgever, vragen over het ondernemerschap of vragen over het afdragen van btw.”

Waarom het bijhouden van je boekhouding heel belangrijk is

“We hebben gezamenlijk al meer dan 40 jaar ervaring met de culturele sector en het ondernemerschap, omdat we zelf ook als zzp’er zijn begonnen,” vertelt Stephanie. “Dus we weten heel goed hoe belangrijk het is om je boekhouding bij te houden. Het bepaalt voor een groot gedeelte je inkomen en je zicht daarop. Heb je dat niet onder controle, dan kun je flink in de problemen raken. Doe je het goed, dan is er juist enorm veel uit te halen.”

Dus heb je een vraag over je geld, of ben je niet helemaal zeker of je de kwartaalaangifte wel goed aanpakt, neem dan snel even contact op. Kleine moeite, groot resultaat.

 

Zakelijk advies en events zijn altijd gratis voor leden. Kijk wat het lidmaatschap nog meer inhoudt.