image
 

Dit zijn de opties om te werken in De Kleine Bagijn

Gepost op 13-12-2023

Vanaf 1 januari is de Kleine Bagijn in Leeuwarden open voor creatieve zzp’ers die een fijne plek zoeken om te werken. Natuurlijk wil je weten wat dat dan kost en of het aanbod een beetje bij je past. Dat moet vast wel goed komen, want vandaag maken we bekend dat je uit drie opties kunt kiezen!

Waar vind je dat nog, een betaalbare en toffe werkplek? Nou, in De Kleine Bagijn! Hoe zat het ook alweer? Nou, we zijn verhuisd. Het is een te gekke plek en samen met Studio Zeepsop maken we er een flexwerkplek van. Daar zien we graag leuke mensen als jij bij aansluiten.

Zo komt er een mooie flextafel met acht stoelen, zes bureaus, plekken om te hangen en koffie te drinken en investeren we de eerste verdiensten direct in het kantoor. Weet je wat, we sommen even op wat De Kleine Bagijn zo groots maakt.

– Meer hartje Leeuwarden bestaat niet
– Sinds deze week is er Internet via glasvezel
– Je werkt met andere makers
– Heule vette flexwerktafel
– Er staat altijd koffie en thee klaar
– inclusief lunch
– Het is alvast de thuisbasis van Mooiedingenmakers en Studio Zeepsop
– Met vergaderzaal
– Reken maar van yes een vrijdagmiddagborrel

Als zzp’ers in de creatieve of culturele sector hebben we allemaal net onze eigen wensen. Dat weten we en daarom passen we ons aanbod daar ook op aan. Je kunt op drie manieren werken in de Kleine Bagijn. En let op, ben je er snel bij, betaal je veel minder.

 1. De KB Strippenkaart
  Met een strippenkaart koop je tien keer je entree tot Bagijnestraat 64 in Leeuwarden. Er is plek voor je aan de grote tafel, er staat koffie en thee klaar en zelfs je lunch is inclusief.
  Dat kost: €125,- per strippenkaart. Maar voor jou, tot en met maart 2024, slechts €100,-. Dat is dus maar een tientje per dag!
 2. SuperFlex
  Zonder limiet loop jij dit kantoor binnen en er is altijd een plek voor je. Koffie, thee, lunch, je pakt ‘t gewoon. Je spullen berg je op in je eigen kluisje. Heb je andere wensen qua apparatuur, stoelen en meer? Samen regelen we dat!
  Dat kost: € 175,- per maand. Maar, omdat het feest is, betaal je de eerste drie maanden van 2024 maar €150,- per maand.
 3. Vast Und Flex
  Jouw eigen plek in De Kleine Bagijn. Niemand doet je wat. Je krijgt een eigen stoel, een werkplek die je in kunt richten naar je eigen smaak – we houden wel veto-recht – en een kluisje. Ook hier zijn wij flexibel richting jouw wensen.

 

image


Van deze drie opties is er zeker weten eentje die bij jou past. Wil je het toch net even anders of heb je een vraag, nou ja, we noemen onszelf niet voor niets creatief. App, bel of mail ons gewoon en we denken met je mee. Dat regel je het beste met Henk, die je bereikt op 06 – 2782 0970, of via henk@mooiedingenmakers.nl.

Meteen een plek veiligstellen? Dat doe je ook bij Henk.

Alle opties zie je ook in deze mooie flyer en vergeet niet, de tarieven gaan pas in vanaf 1 januari 2024. Tot die tijd schuif je gewoon gratis aan om de sfeer te proeven.

Even langs waaien voor koffie? We zien je op:

De Kleine Bagijn
Bagijnestraat 64
8911DS in Leeuwarden