Vindt plaats op 12-07-2022, 15:00
Event

UNLOCK: creatives meet sustainability – 7 december

Event   —   Vindt plaats op 07-12-2022

UNLOCK: creatives meet sustainability – 7 december

Maak jij jouw mooie dingen ook liever voor duurzame doelen? Don’t stop sustaina-believin’! UNLOCK is terug en tijdens de gloednieuwe editie op 7 december in het Grand Theatre in Groningen halen we een super netwerk van duurzame bedrijven en projecten van het slot.

Datum en tijd: 07-12-2022, om 15:00
Deuren open: 15:00u
Afgelopen: 18:00u
Locatie: Grand Theatre Groningen
Entree: regulier € 15,- / korting voor leden €5,-

Waar lopen bedrijven en organisaties die duurzame ambities hebben tegenaan? Welke creatieve behoefte hebben zij? Tijdens UNLOCK pitchen zo’n 12 sustainabelievers hun verhaal, zodat jij precies weet wie je echt in je netwerk wilt hebben, en natuurlijk of en hoe je kunt bijdragen aan een betere wereld. Het programma bestaat uit vier delen:

> pitches van 8 bedrijven en organisaties
Voorlopige line-up: team Alyx, Klup de Dag, Eurosonic/Noorderslag, COSIMO, Duurzaam Groningen, IVN Noord, Founded in Groningen.

> panelgesprek
Kunnen we creativiteit inzetten als wapen tegen problemen? Hoe maak je eigenlijk duurzame keuzes, en wat heeft diversiteit te maken met duurzaamheid? In gesprek met Klup de Dag, team Alyx en Brain Fuel

> speeddates
Visitekaartjes klaar? Ennnn speeddaten maar! Jij kiest met bij welk bedrijf jij in een van de 5 rondes aansluit – je weet nu namelijk precies waar ze mee bezig zijn. Liever met andere creatieven netwerken? Niks moet, alles mag!

> netwerkborrel
First round on us!

Haal hier snel je tickets voor dit not-so-awkward netwerkevent en wees verzekerd van een plek.  Leden van Mooiedingenmakers kopen de tickets voor maar €5 euro via een speciale kortingscode. Je hebt de kortingscode via de mail, dus check je inbox! Niks ontvangen? Stuur een e-mail naar paulien@mooiedingenmakers.nl

Over UNLOCK 
UNLOCK is een no-nonsens (en not-so-awkward) netwerkevent om Groninger creatieven te verbinden aan organisaties en projecten die de wereld duurzamer maken. Het wordt georganiseerd door Mooiedingenmakers, in samenwerking met gemeente Groningen en Groener Groningen. Het doel? Meer werk, netwerk en betere oplossingen voor de wereld van morgen.