Geplaatst op 04 maart 2021
Nieuws

Vacature: content manager

Nieuws   —   Geplaatst op 04 maart 2021

Vacature: content manager

Mooiedingenmakers is een platform voor, eh, makers van mooie dingen. Daarom moeten we zelf ook mooie dingen maken en daarover vertellen. Daarvoor zoeken we een content manager!

Mooiedingenmakers?
Hallo! Wij zijn Mooiedingenmakers. Makers van mooie dingen die gezamenlijk werken aan een sterkere creatieve industrie in Noord-Nederland. Dat doen we met een zo’n 150 leden (and counting!). Onze strijd kiezen we in het werken aan (meer) lokale inhuur, het verbeteren van ondernemersskills en het verder verbinden van zzp’ers met elkaar en met elkaars netwerk, kennis en klussen. (lees hier meer)
Oftewel: veel content. En daar zoeken we een manager voor.
De content manager
Onze content manager is zzp’er uit Noord-Nederland en bedenkt de contentstrategie en voert die ook uit. Daaronder vallen natuurlijk de social media en ook nieuwsbrieven en onze website, zowel de blog als het helpen met profielen aanmaken voor leden. Dat alles in ongeveer een dag per week.
Een vlotte pen, handig met beeld en makkelijk met social media is natuurlijk belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat onze content manager enthousiast is en humor heeft, eerder stoer dan verlegen en niet bang is om een foutje te maken.
De functie is voor ongeveer een dag per week, en de vergoeding is in overleg (we zijn fan van de fair practice code trouwens). De content manager werkt in een enthousiast team van creatieve zzp’ers uit Friesland, Groningen en Drenthe. Er is veel ruimte om eigen initiatieven voor te stellen en uit te voeren.
Reageren?
Yes please! Je kunt mailen naar mooi@mooiedingenmakers.nl. We hoeven geen uitgebreid cv of te weten in welke snackbar je werkte toen je 16 was, maar zijn vooral benieuwd wat jij ons wilt vertellen en wilt laten zien. Reageer wel even voor 12 maart!