image
 

Wat er nu gebeurt met ons COVID-19 onderzoek

Gepost op 18-03-2021

Het doel van het onderzoek was om boven tafel te krijgen met welke ingrepen, anders dan directe financiële ondersteuning, wij als zelfstandig ondernemers geholpen zou zijn. Daarvoor hebben ruim 180 mensen de vragenlijst ingevuld, verdeeld over een breed spectrum van de sector. Van muziekdocent tot lichttechnicus, van marketeer tot podiumartiest en van programmeur tot beeldend kunstenaar. Hierdoor geeft het onderzoek naar ons idee een representatief beeld van de sector en hoe het met ons gaat.
Onderzoeksrapport
Naar aanleiding van alle input zijn we aan de slag gegaan met het opstellen van het onderzoeksrapport en de aanbevelingen aan de Gemeente Leeuwarden. In februari hebben we het onderzoek aan de wethouders Kuiken en Douwstra gepresenteerd. Momenteel wordt het onderzoek onder andere gebruikt als input voor het college en de raad om tot de verdeling van het steunpakket voor de culturele en creatieve sector.
Nadat het rapport is besproken in het college kunnen we dit ook publiceren en de uitkomsten delen. Zodra dit het geval is, zullen we dit uiteraard ook laten weten.