image
 

We mogen 20 gratis PAFFF partouts weggeven aan leden!

Gepost op 01-05-2024

Hét festival voor eigenzinnige internationale podiumkunsten in Leeuwarden meemaken? En dat dan ook nog voor een heel klein prijsje? PAFFF (International Performing Arts Festival) is een te gek festival in Leeuwarden en daarom vinden we het ook super dat we – maar liefst – 20 gratis PAFFF partouts mogen weggeven aan onze leden! 

Hoe het werkt: De eerste twintig Mooiedingenmakers-leden die reageren krijgen een gratis PAFFF partouts (t.w.v. €30). Met een PAFFF partout kosten kaartjes voor voorstellingen maar €5 per stuk. Reageren kan via de link hieronder. De eerste 20 leden die reageren ontvangen een appje met een link!

Over PAFFF

PAFFF is een verzameling unieke voorstellingen die oproepen tot radicale empathie.  Van 10 t/m 19 mei staan Stadsschouwburg De Harmonie, Podium Explore en TOON in het teken van PAFFF.

Verhalenmakers, beeldmakers, theatermakers, beschouwers en publiek komen samen om antwoord te geven op de volgende vraag: “Welke verhalen weven we in onze collectieve verbeelding?” Raak betoverd in de magisch gekleurde wereld van Encantado; laat je overdonderen door de levensenergie van de atletische muzikanten van One Song; luister hoe zeven Chileense tieners de rol van mannelijkheid in onze maatschappij en in onze levens bevragen in The Possibility of Tenderness.

Festivalhart TOON

Ontmoet elkaar voor of na de voorstellingen van PAFFF in festivalhart TOON (Bier + kunst = <3). Het oude filmhuis is dé plek voor ontmoeting en samenkomst van het festival. Ook presenteren talentvolle kunstenaars hun werk in TOON. Ontdek nieuwe werken van Maha Eljak, Willie Darktrousers en Roos Vink. In de oude filmzalen vind je de video-installaties van de Oezbeekse kunstenaar Saodat Ismailova.

Tipje

Op zaterdag 11 mei is het supervette muziekspektakel ONE SONG te zien op PAFFF om 20:00 uur. Kun je mooi naartoe als opwarmer voor de Europaparty op het Oldehoofsterkerkhof 😉

Alle voorstellingen bekijken en tickets kopen? Kijk op: www.pafff.nl

Jaáá, ik wil graag een PAFFF partout!

Mooi, gelijk reageren dan! Klik hier! Snel!