Geplaatst op 21 september 2021
Nieuws

We zoeken een vormgever en communicatiemens

Nieuws   —   Geplaatst op 21 september 2021

We zoeken een vormgever en communicatiemens

Voor en met gemeente Leeuwarden ontwikkelen we een heel tof project, waarbij heel veel makers aan het werk gezet worden. Voordat we daar meer over vertellen, moet het verhaal helemaal duidelijk zijn en moet alles er mooi uit zien. Daarom zoeken we een communicatiebaas en een vormgever uit de buurt.

Het project loopt van eind oktober 2021 tot en met juni 2022. Omdat alles opgezet moet worden, ben je dus voornamelijk de komende weken vrij druk hiermee. Dit betekent dus ook dat we uiterlijk volgende week een keuze willen maken. Let op, we zoeken dus één iemand voor de communicatie en één iemand voor de vormgeving.

Dit ga je doen als vormgever

Tijdens dit project werk je samen met het team van Mooiedingenmakers om zo effectief mogelijk het verhaal en het doel van het project over te brengen. Hoe dat eruit moet komen te zien bepaal jij. Dit ga je onder andere doen:

  • Huisstijl ontwikkelen
  • Vormgeving landingspagina
  • Adviseren en opmaak promotie

Dit ga je doen aan communicatie

Tijdens dit project werk je samen met het team van Mooiedingenmakers om zo sterk mogelijk het verhaal en het doel van het project over te brengen. Hoe dat dan moet, dat bepaal jij vooral. Er komt voor dit project een eigen website. Die hoef jij niet te maken hoor. Dit zijn dingen die je in ieder geval gaat doen:

  • Mede ontwikkelen en uitvoeren van de campagne
  • schrijven van persbericht
  • contact met media- en projectpartners
  • teksten website schrijven
  • delen van projectresultaten

Werkdruk en vergoeding

Dit project is vooral heel goed voor je portfolio. Nee, geintje natuurlijk. We gaan je gewoon betalen. Hoeveel dat is, daar moeten we samen uitkomen en zal ook afhangen van de geschatte uren die je gaat maken. We gaan in ieder geval voor de Fair Practice Code.

Wie wij zoeken

Je komt uit Leeuwarden en hebt de zin, tijd en vaardigheden om voor dit project de vormgeving of communicatie te doen? Stuur dan een berichtje naar henk@mooiedingenmakers.nl. Of gebruik het contactformulier op deze site.