Wij zijn Mooiedingenmakers. En als grootste creatieve netwerk werken we samen aan één droom. We willen van het Noorden de meest creatieve regio maken. Met te gekke makers als bloeiend middelpunt, meer creatie, netwerk en lokale inhuur als de norm. Dat kan alleen als we ons verenigen. Dus sluit je aan, werk mee aan die droom en maak tegelijk jouw freelance-leven leuker, makkelijker en slimmer!

260

 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Voor wie?

Voor alle freelancers in de creatieve en culturele sector. Uit Friesland, Groningen en Drenthe. We zijn ontwerpers, fotografen, theatermakers, storytellers, contentmakers, programmeurs, codekloppers, schrijvers, muzikanten, festivalmakers en alles daar tussen in.

En dan?

Voor vijftien euro per maand ben je lid. Daarmee help je de sector en jezelf, en krijg je toegang tot alle slimme, handige en leuke dingen die we aanbieden. Oftewel, dit lidmaatschap is essentieel voor jouw ondernemerschap!

Klinkt goed?

Mooi! Vul je gegevens in via het aanmeldformulier en sluit je aan bij het leukste netwerk van het Noorden.

image

01.

Leuk

Vrijmibo met andere makers? Check, iedere maand. Een Kerstfeest, speciaal voor ZZP’ers met eindelijk eens een kerstpakket? Check. Zelf een event organiseren of korting op leuke events? Kom maar op!

image

02.

Handig

We zoeken constant naar relevante partners om mooie afspraken mee te maken. Zo krijg je als lid 10% korting op je boekhouding, korting op je verzekeringen, 15% korting op al je reizen bij Arriva, gratis juridisch advies en nog meer. En wat denk je van een eigen profiel op deze website?

image

03.

Slim

Van lezingen met praktische handvatten over ondernemen tot inspirerende gesprekken over creativiteit: bij MDMA, de Mooiedingenmakers Academie, helpen experts jou om een betere ZZP’er te worden. Ook superslim, een actieve appgroep waarin we tips, klussen en kansen met elkaar delen. Het allerslimst? Ons Mooiedingenmakersintervisietraject.

Mooie opdrachtgevers + partners

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image